Forside

/

Løsninger

/

/

Vibrations analyse

Løsninger

Vibrations analyse

Forøger din maskines driftssikkerhed

Ligesom lægen undersøger sin patient, kontrollere vibrations specialisten også maskinen når dennes tilstand forværres. De første tegn ses i en stigning i vibrations værdierne, som registreres ved tilstandsovervågningen. Vibrations specialisten benytter kraftfulde analyseinstrumenter og egnede metoder, til at finde årsagen til de øgede vibrationer med henblik på at afhjælpe problemet. PRÜFTECHNIK har mere end 30 års erfaring i udvikling og fremstilling af håndholdte vibrations analyse instrumenter til industrielt brug.

Se produkterneSe løsningerne

Vibrationsanalyse består i, at lytte inden i maskinen. Hver komponent vibrere forskelligt og generere en karakteristisk støj, der efterlader et typisk fingeraftryk i spektret i form af et lineært mønster. Er der en skade, vil dette mønster skille sig ud fra det generelle støjmønster. Dette giver specialisten mulighed for at genkende, for eksempel, hvorvidt problemet stammer fra ubalance, fejlopretning eller lejeskade. Ud over en nøjagtig diagnose er det generelt også muligt at afgøre, om en hurtig indsats er påkrævet eller det vente til næste planlagte serviceeftersyn.

Kort og præcist så gavner vibrations analyse både operatøren og vedligeholdelsesteknikeren:

  • Muliggør identifikation af maskinfejl
  • Giver oplysninger om de grundlæggende årsager
  • Lokalisere de berørte komponenter
  • Optimere reservedels logistik
  • Muliggør tidlig planlægning af vedligeholdelses tiltag

Vibrations analyse

No items found.
Er du interesseret

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak

Få optimale vedligeholdelsesløsninger til din industri med CN Technology. Kontakt os for at få hjælp fra vores specialister og for at opleve vores dedikation til kvalitet og service.