Forside

/

Løsninger

/

/

Tilstandsovervågning

Løsninger

Vibrations baseret tilstandsovervågning af maskiner

Puls, temperatur og blodtryk er vigtige indikatorer når vi betragter vores egne helbredstilstand, det samme gælder for maskiner. Fordi alle maskiner i nogen grad vibrere på grund af driftsforhold og rotation, er det let at måle, vibrationer er basis for vurdering af maskinens tilstand. Tilstandsovervågning omfatter basalt måling og optagelse af de overordnede vibrations værdier og driftsparametrene. Det giver informationer og mulighed for at vurdere maskines generelle tilstand eller meget specifikke ”sygsomme”. Afhængigt af hvor vigtig den specifikke maskine er for produktionsprocessen, kan maskinen overvåges kontinuerligt eller tjekket med regelmæssige intervaller. Dette opnås med online systemer for tilstandsovervågning eller med bærbare dataopsamlere, med rute funktionatliteter og tilstrækkelig hukommelse.

Se produkterneSe løsningerne

Mindre nedetid – større profit

Desto tidligere du kan detektere en forværring i en maskines tilstand, desto hurtigere og bedre kan du planlægge og udføre de nødvendige tiltag for forbedring.

  • Indkøbe reservedele i tide
  • Planlægge ressourcer
  • Udføre reparationer når det er planlagt

Dette giver ikke kun besparelser på reparations og vedligeholdelses kontoen, det giver også øget indtjening fordi levetiden på maskinen er styret optimalt og udnyttes fuldt ud.

Metoder og parameter ved vibrationsbaseret tilstandsovervågning

  • Kontinuerlig og periodisk overtagelse af overordnede værdier (online)
  • Tidsbaseret, periodisk overtagelse af overordnede værdier (offline)
  • Bredbånd tilstands parameter, som RPM værdier af vibrations hastighed
  • Smalbånd diagnose parameter, som 0 – peak, i frekvensbåndets første harmoniske (ubalance)
  • Trends på overordnede værdier til forudsigelse af resterende tid til næste service og optimering af det efterfølgende vedligehold.
  • Applikation for standard evaluering af vibrationer i roterende maskiner (ISO 10816-3, VDI 1940)
Tilstandsovervågning

No items found.
Er du interesseret

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak

Få optimale vedligeholdelsesløsninger til din industri med CN Technology. Kontakt os for at få hjælp fra vores specialister og for at opleve vores dedikation til kvalitet og service.