Om os

CN Technology ApS er forhandlere af de unikke instrumenter og løsninger til Danmark, Grønland, Færøerne og Island, produkterne kommer fra en af verdens førende leverandører til vedligeholdelses sektoren, Prüftechnik/Fluke Relability.

Vi udfører services og salg af løsninger til industrien, offshore, marine, fødevarerindustrien, vind industrien, kraftværker og mange andre steder hvor der er fokus på vibration, opretning og balancering samt undersøgelser inden for støj området, måling, kortlægning og udarbejdelse af støjdæmpningsløsninger.

Vi uddanner og certificere vibrationsteknikere med materiale fra Mobius Institute. Reliability Management er også et koncept, som vi kan hjælpe med og har materiale til.

Vores nyeste serviceudbud er måling af torque og thrust på aksler med materiale fra Datum Electronics.

Vi er medlem af Achilles, sammenslutning af leverandører for at kvalitetssikre leverancer til Olie industrien i Norge og Danmark.

Vores mål er, at levere det produkt og den service som vores kunder ønsker og skal bruge, hverken mere eller mindre.

Vi kan dermed hjælpe til med at forlænge levetiden på den installerede maskinpark og delkomponenter, forhindre dyre og utilsigtede haverier og derved produktiviteten og forsyningspålidelighed for alle vores kunder.

Vi påtager os endda at holde øje med at det ”hele” kører som det skal, 24/7 året rundt, så kan I tage jer af resten.