2. januar  2016

Stillings opslag

 

Vi har stadigvæk meget travlt og for at få pulsen lidt ned, søger vi derfor igen en ny servicetekniker.

Som landsdækkende firma med internationale kunder i kartoteket, er din hjemlige placering i Danmark ikke alt afgørende. Vi har pt. mest travlt i det vestlige Jylland men, hvis du er den rigtige nye kollega hos os, må vi jo sammen prøve at skabe grobund for mere arbejde lokalt i dit område.

 

Hvem er Uhre & Nybæk ApS?

Kort fortalt, arbejder vi med værktøjer til vedligehold, fejlfinding og rådgivning på roterende anlæg, mere specifikt følgende:

  • Vibrationsmåling og analyse
  • Opretning og andre geometriske laser baserede opmålinger
  • Torque- og trustmåling

Til at binde det hele sammen, afholder vi også en række kurser i vibrationsteknik, hvor vi blandt andet certificerer teknikere i henhold til ISO, hvilket du naturligvis også vil komme igennem, hvis ikke du allerede er startet.

Vi har vores kunder i alle segmenter, marine, olie og gas, kraftværker, vind og alt øvrigt industri, som vi enten har faste servicekontrakter med, eller besøger når de har problemer eller har brug for råd og vejledning.

Vi sælger vibrations- og opretningsudstyr fra Prüftechnik, kurser og vedligeholdelse koncepter fra Mobius Institute og senest, noget meget spændende udstyr fra Datum Electronic, til torque og torsionelle målinger på aksler. Det er udstyr fra selvsamme leverandører, du skal bruge i din hverdag i hele kongeriget og kundeinstallationer Worldwide.

Hvem er du?

 Først og fremmest er du nysgerrig, fleksibel og omstillingsparat. Du har god mekanisk forståelse, kendskab til IT, matematik og god skriftlig konklusion på både engelsk og dansk.Du er dedikeret og selvkritisk, sætter pris selvstændighed og uforudsigelighed,

Du vil blive kollega med nogle af de bedste herhjemme og møde mange spændende brancher og fantastiske mennesker. Vi er stolte over det vi laver og det skal du gerne hjælpe til med, at vi fortsat kan være – også med den høje puls vi ind i mellem har. Vi sørger selvfølgelig for, at du får alle relevante kurser internt og eksternt.

Den eller de rigtige kommende kollegaer venter vi gerne på, vi er ikke selvhøjtidelige men meget bevidste om, hvilket budskab og kvalitet vi fronter vores kunder med.

Ansøgninger skal sendes til admin@uhrenybaek.dk med relevante informationer. Har du spørgsmål, så ring endelig til Claus Stadsbjerg Nybæk på 5373 6420. Vi vil afholde samtaler løbende og skal nok meddele, når vi ikke søger længere. Du er naturligvis altid velkommen til at fremsende uopfordret ansøgning og vi gemmer naturligvis de ansøgninger vi modtager, til eventuel senere brug.