12. april 2017

TubeCheck – indvendig måling med høj nøjagtighed

TubeCheck, en ny måle teknik tilbydes nu fra Uhre & Nybæk via vores svenske kollegaer fra MLT, til kunder der ønsker at udføre målinger inde i rør eller cylindere. Formålet kan være at detektere slitage eller kontrolmåling af diameter, længde og brede. Det har tidligere været meget svært at udføre en så nøjagtig måling indeni for eksempel ekstrudere. MLT har stor erfaring fra plastindustrien og denne erfaring og deres nyeste produktudvikling, vil Uhre & Nybæk naturligvis gerne dele med eksisterende og nye kunder, på det danske marked.

TubeCheck er et måleredskab som anvendes sammen med vor avancerede lasertracker. Lasertrackeren er et nøjagtigt og bærbar koordinat målesystem som sender en laserstråle ud mod en målebold som indeholder en reflektor prisme, en såkaldt SMR. Prismet sender laserstrålen tilbage og et 3D koordinationspunkt kan gemmes. Målemulighederne er næsten ubegrænsede så længe der er frit udsyn til målebolden. MLT kan måle rør ned til Ø 70mm og nogen øvre grænse for diameter findes ikke.

Flexible måling

TubeCheck giver dig en fuldstændig indvendig måling. Målingen viser diameter, brede og positionen på diameteren som let kan beregnes om til længden på røret. Kunden vælger selv hvilket område i røret og i hvilken udstrækning man har interesse i at måle. Hvor vidt det er hele røret med eksempelvis et måleinterval på 200mm eller bare en sektion på 500 mm med et måle interval på 10mm.

Enkle rapporter

Alle måledata gemmes og repræsenteres enkelt og visuelt i en rapport med det ønskede nominelle mål og tolerancer.

Målepunkterne kan gengives med farveafvigelser og diagrammer

Rapporterne leveres i PDF format. Ønsker du selv, at rotere eller zoome ind på rørets målepunkter og afvigelser, sender vi målefilen og den gratis Viewer software.

Kontakt os hvis du ønsker at høre mere, vi sender også gerne en brochure, se vores kontaktside for dette.