28. december 2016

Vores leverandør af udstyr til måling af vibration og opretning Prüftechnik, er fortsat innovative og nye værktøjer, er blevet lanceret i løbet af 2016. Rotalign Touch udstyr til opretning og Vibguard Compact vibrations dataopsamler er kommet til og de vil snarest, få deres egne pladser på vores hjemmeside.

Samtidigt har Prüftechnik af flere årsager besluttet, at lade andre instrumenter og tilbehør udfase. For dele af udrustningen, på grund af skærpede miljømæssige krav, for andre på grund af manglende salg og ”udløbet” sidste salgsdato. Mange af produkterne er desuden udviklet til enkelte kunder – specielle installationer, at der ikke længere er basis for dem eller at elektronikken ikke længere kan skaffes til rimelige priser. Det sidste gode argument er naturligvis, at der er udviklet – fortsat udvikles nye instrumenter og features til eksisterende.

Salgsstoppene sker løbende med start fra 31. december 2016 og sidste runde, bliver pr. 30. juni 2017. Prüftechnik vil fra salgsstoppet og i en 5 årig periode, naturligvis forestå reparationer, vedligehold og kalibrering.

I overskrifter, stopper salget af følgende produkter fra årsskiftet:

Optalign sensor

Aligneo Ex

Permalign

Eddytherm 1

smartScanner

VibXpert I

Vibconnect RF

Vibroweb

 

Pr. 30. juni 2017:

 

Optalign Sensor Ex

Rotalign Sensor – Laser

Rotalign Sensor – Laser Ex

Rotalign Ultra iS (shaft stand alone)

Vibrotip

Vibrotip Ex

Vibnode            

Diverse sensorer – kabler

 

De fleste produkter har som beskrevet, allerede fået en direkte afløser og for den meget brugte Vibnode, er substitutten klar til udgangen af 2017. Det bliver igen en 12 kanalers multiplex dataopsamler men med Omnitrend Center som software. Dermed, er alle produkterne til vibrationsmåling, tilbage på samme software platform.

 

Der er dog undtagelser, det trådløse system Vibconnect RF og Vibrotip mangler pt. afløsere. Vi vil dog indenfor overskuelig fremtid, præsentere løsningsforslag.

Kontakt os endelig ved eventuelle spørgsmål.