Kongerslev, 1. november 2020

 

Ny medarbejder, nyt servicekoncept og nyt logo.

Henrik Sperling starter i dag hos Uhre & Nybæk ApS. Henrik får titel som Senior Advisor og kommer med mange års erfaring inden for vibrationsanalyse og lydmåling.

Henrik Sperling

Henrik får også en mentor rolle sammen med Søren Uhre, for den relative unge tekniske stab som U & N har og som med Henriks ankomst, nu er på 6 tekniker.

Henrik har også støjmåling som speciale og dermed, har Uhre & Nybæk samt CSC Reliability et nyt speciale at tilbyde. Det ser vi hos Uhre & Nybæk frem til at præsentere for eksisterende og kommende kunder.

Støjmåling og med dette også den relaterende ultralydsmåling, har længe haft fokus som et udviklings potentiale og med Henriks ankomst, får vi styrket denne mulighed for at intensivere dette arbejde. Vi arbejder allerede på, at give viden om fordelen ved korrekt smøring af lejer og samtidigt måle ’værdien af smøringen’ med brug af ultralyd til vores kunder.

 

 

Alt dette, har betydet at vi igen tilføjer et servicekoncept til vores logo. I 2018 var det Torque og fra i dag, også Noise.

Uhre & Nybæk logo pr. 1. november 2020

 

Har du spørgsmål, så kontakt os endelig.