Annoncering af 2.5 softwareopdateringen
RDI Technologies er glad for at kunne annoncere den nyeste opdatering af sin prisbelønnede software til Iris M ™ og Iris MX ™ systemer. Denne nye opdatering vil være tilgængelig for alle opdateringsberettigede kunder. Det vil udvide brugen af ​​Motion Amplification ™ -software til nye applikationer og gøre det lettere og mere robust at bruge.

Nøglefunktioner i 2.5 softwareversionen
Analyse af roterende aksler: Flere funktioner, der er relateret til analysen af ​​roterende aksler, er tilføjet, herunder inspektionsoptagelser til optagelser, optagelser med høj densitet, detektion af akselens omdrejningstal, måling af akselforskydning.
Forbedret MP4-eksport: Med MP4-eksport kan du nu specificere opløsningsformatet og kvaliteten af ​​den video, der er produceret. Brugere vil være i stand til at vælge Full HD-, HD- og SD-formater, så de kan kontrollere størrelsen og kvaliteten af ​​filerne.
Trimoptagelser: Motion Amplification ™ understøtter nu muligheden for at trimme uønsket indhold fra eksisterende optagelser.
Relative fase beregninger: Motion Amplification ™ understøtter nu relative fase beregninger. Specificer en fase reference, og frekvensen af ​​interesse og relative faseværdier beregnes for alle de viste bølgeformer. Dette vil give brugeren mulighed for ikke kun at se, at et aktiv er ude af fase, men også beregne et nøjagtigt tal for at identificere relativ bevægelse inden for et billedes kontekst og mere effektivt finde fejlen.
Filtrering: Mere effektive filtreringsindstillinger giver brugerne mulighed for at filtrere baseret på amplitude tærskler og isolering af toppe ved hjælp af en grafisk grænseflade.
Batchforstærkning: Brugere kan også anvende Motion Amplification ™ på hele batch af data, hvilket gjord at brugeren skulle vente på forstærkning af individuelle optagelser.

Kontakt os hvis du vil høre mere eller besøg