17. December 2015

Mobius Institute i Danmark 2016

Vi fik muligheden for at repræsentere Mobius Institute i Danmark, i slutningen af 2014 og det år som snart går på hæld, har været fantastisk.

Der er afholdt 4 stk. ISO 18436 kurser i vibrationsteknik og i alt 36 interesserede, har deltaget på henholdsvis Kategori I og Kategori II kurser. Det er utroligt positivt, at så mange har udvist interesse og på den måde, fremadrette deltager i implementering af teknikken i den proaktive vedligeholdelse.

Det skal naturligvis ikke stoppe hér, der er planlagt 3 kurser for 2016 og datoerne er som følger;

Kategori I:            7. – 10. marts (4 dage).

Kategori II:           30. maj – 3 juni. (5 dage).

Kategori III:         31. oktober – 4. november (5 dage).

Alle kurserne afholdes på Severin Kursuscenter i Middelfart, hvor der også er mulighed for at overnatte.

Vi er også i 2016 overmådeligt stolte af, at kunne invitere til et 2 dages mini seminar. Stifteren af Mobius Institute Jason Tranter, vil for første gang i Danmark, præsentere Reliability Management og hans visioner. Jason Tranter har arbejdet med vedligeholdelse strategier i mere end 30 år, og har sideløbende med ISO kurserne i vibrationsteknik, udviklet forskellige værktøjer til brug i vedligeholdelse.

Ud over Mobius Institute fra Australien, vil Prüftechnik fra Tyskland, Datum Electronic fra England samt MLT fra Sverige præsentere produkter. Scenen er ikke endelig sat for denne event, som vil foregå i København den 13. – 14. Juni.

Apropos værktøjerne fra Mobius Institute, så vil vi i starten af 2016, kunne præsentere I Learn Reliability (iLR) og I Learn Vibration (iLV). Der vil blive tale om adgang via en web portal, hvor til der kan købes adgang til de forskellige programmer. Vi arbejder også på, at værktøjerne I Learn Balancing (iLB) og I Learn Alignment (iLA) bliver gjort tilgængelige på denne måde. Alle værktøjerne kan også købes til egen brug, kontakt os endelig for flere informationer.

iLearnReliability

iLearnReliabilityTM