Denne type applikation bruges i stort set alle industrielle sektorer og opererer under vidt forskellige forhold. Uanset om det er generering af tryk, køling eller opvarmning, materiale transport eller ventilation, er de krav der stilles anlæggene forskellige, hvilket gør dem tilbøjelige til at fejle og give produktionsforstyrrelser i deres levetid:
Ubalance

  • Revner i blade
  • Opretningsfejl
  • Vibrationer fra kileremme
  • Flow problemer
  • Belægninger med mere

Kravene til tilgængeligheden af proces ventilatorer er meget strenge i mange produktionsprocesser. Hvis en frisk luft ventilator, ID ventilator eller recirkulation blæser fejler i et kraftvarmeværk, resulterer dette generelt i nedetid for hele blokken. Ud over tabs i produktion, er maskine beskyttelsessystemer også en vigtig faktor. Upåagtede store maskinvibrationer kan ødelægge hele maskintog.

Tilstandsovervågning hjælper med at undgå afbrydelser, til tidlig påvisning af slid påvirkninger, for at optimere levetiden af komponenterne. Resultatet: øget anlægs tilgængelighed og produktivitet. Korrigerende foranstaltninger, såsom aksel opretning, field balancering eller måling af fundament planhed, optimere den aktive service for disse applikationer.

Click here to add your own text