1. juli 2015

Det er med både stolthed og benovelse, at Uhre & Nybæk nu kan se tilbage på det første år, som forhandlere af produkter fra Prüftechnik.

Det er gået over alt forventning og vi er taknemmelige for den fantastiske modtagelse, vi har fået hos både “små og store”. Det har været et år med udvikling og en stadig udvidelse af kundekartoteket.

Ud over vores “normale” arbejde med salg og service, har vi haft travlt med kurser indenfor certificering iht. ISO. Vi har under kyndig ledelse af Søren, afholdt to CAT I kurser med materiale fra Mobius Institute, samt diverse kurser i Omnitrend og alignment. Vi ser frem til mange flere, og at Søren forhåbentligt bliver en af de første CAT IV certificerede i verden senere på året.

Vi har på det sidste haft så travlt, at vi pr. dags dato kan sige velkommen til vores første fuldtidsansatte. Claus Nielsen skal fungere som tekniker med fokus på både vibrations og alignment opgaver.  Claus er allerede certificeret som CAT I vibrationstekniker og ser frem til, at bruge hans kundskaber indenfor dette og bruge vores forskellige alignments udstyr.

Claus kommer fra Tjæreborg Industri, og vil inden længe præsentere sig selv på vores hjemmeside og hos alle vores kunder – vi håber, I vil tage godt i mod ham.

Vi ønsker vores kunder og forretningsforbindelser en god sommer :-)

Dannebrog_3