10. februar 2015

Vi har netop afsluttet det første ISO vibrationskursus fra Mobius, i CAT I (intro kursus).Det blev 4 meget intense dage, ikke kun for de 8 deltagere men så sandelig også for Søren Uhre.

”Det var et meget homogent hold og selv om der var et højt arbejdspres og lange dage, var humøret højt hos alle deltagerne” beretter Søren Uhre og fortsætter; ”ingen tvivl om, at man bør starte med CAT I, det sætter en række ting på plads i forhold til de efterfølgende kurser”

Det hele blev understøttet af det eminente undervisnings materiale fra Mobius Institute. Både det, som kursisterne fik adgang til inden kurset, manualen på over 400 sider samt præsentationsmaterialet, fik stor ros.

Severin Kursuscenter skabte også de perfekte rammer for afholdelsen. Både forplejningen og servicen var i top og de 3 overnattende kursister, var meget tilfredse med deres værelser.

Et par kommentarer fra nogle af deltagerne:

” Det var en sand fornøjelse at være på kursus med Søren. Selv om det var meget intenst med meget materiale som skulle bankes ned i os, så havde han altid tid til spørgsmål. Jeg har i hvert fald lært en hel masse” fortæller Karstin Kristiansen

”Et helt igennem super godt kursus, afholdt af en meget kompetent lærer, der kunne svare på næsten alt, ellers fandt han meget hurtigt ud af det. Jeg syntes i kan være stolte, det var supert, og man skulle tror han havde undervist i rigtig mange år. Håber vi ses til næste kursus”, citat Erik Paaske

” Det var et rigtig godt kursus, ja måske det bedste jeg nogensinde har været på, og ja jeg har fået rigtig meget med hjem. Super god underviser, fantastisk kursusmateriale og rigtig god undervisnings slide-pack til at understøtte underviser og kursusmateriale” supplere Morten Bob Andersen

Mathias Møller siger ”at for mig var det et super lærerigt kursus som bare giver lyst til mere. Det var fedt, at få så mange inputs fra det ”virkelige liv” og Søren brænder virkelig igennem. Alt i alt et af de bedste kurser jeg har været på”

For de 8 deltagere, er der nu kun den ”lange” ventetid tilbage, til næste kursus og svaret på, om de har bestået. Alle test blev i forseglet konvolutter sendt til gennemgang hos Mobius Institute i Australien.

Uhre & Nybæk afholder efter planen næste ”åbne” CAT I i juni måned og CAT II til november. Kontakt os endelig for yderligere informationer.

http://www.mobiusinstitute.com/site2/detail.asp?LinkID=43#Denmark