20. november 2017

Bearing failure detection and prevention

Hos Uhre & Nybæk arbejder vi ikke ‘kun’ med vibrationsmåling, alignment og balancering som værktøjer. At hjælpe vores kunder til en sikre drift og dermed tid til optimering og andre vækstsfremmende tiltag, sætter vi stor pris på og en ære i.

Vi ‘støber’ ikke alle kuglerne selv, vores fantastiske leverandører støtter os dagligt med gode, innovative produkter og vigtige informationer. Følger du linket, får du en længere gennemgang omhandlende lejer og hvad vi kan gøre, for at gøre det endnu bedre. Det er stifteren af Mobius Institute, Jason Tranter, som fortæller om hvordan man kan lave ændringer for, at forlænge levetiden af rulningslejer gennem valg af de rigtige vedligeholdelsestrategier og teknikker. Nogle af de sammenfattede teknikker omfatter præcisions balancering, præcisions alignment, resonans eliminering, indledende installations metoder, forbedrede smøringspraksis og andre tiltag.

Bearing failures, detection and prevention by Jason Tranter

Hvorfor denne video? Formålet med denne video præsentation er, at fremhæve det faktum, at det ikke er nok blot, at bruge vibration analyse og andre overvågning teknikker til at detektere, at et leje er ved at ‘fejle’. Det er vigtigt at forstå årsagerne og fejl mulighederne og at gøre alt, hvad der er muligt for at reducere sandsynligheden for lejefejl.

Har du spørgsmål eller vil du høre mere om, hvordan og hvorledes vi kan hjælpe til til en sikre drift og længere levetid på dine anlæg, så kontakt os endelig.

Jason Tranter, stifter af Mobius Institute